رسیدگی به مزاحمت تلفنی رايتل
چنانچه مشترک رایتل، مورد مزاحمت تلفنی قرارگیرد، می تواند شخصا، با درخواست کتبی و یا از طریق وکیل قانونی خود جهت ثبت شکایت اقدام کند.
روش های ثبت شکایت به شرح زیر می باشند:
- مشترک می تواند با در دست داشتن اصل کارت ملی و سند سیم کارت خود به یکی از مراکز اصلی ارائه دهنده خدمات رایتل مراجعه کند. جهت اطلاع از لیست مراکز اصلی ارائه دهنده این خدمات، به صفحه فروشگاه های رایتل کلیک کنید.
- مشترک می تواند فرم "رسیدگی به مزاحت تلفنی" را از وب سایت رایتل بارگیری (Download) کرده و پس از تکمیل فرم مربوطه، امضای خود را به تأیید یکی از دفاتر اسناد رسمی برساند. فرم مذکور باید به انضمام "کپی برابر اصل" کارت ملی و کپی سند سیم کارت به آدرس شرکت رایتل ارسال گردد.
جهت دریافت فرم رسیدگی به مزاحمت تلفنی، اینجا کلیک کنید. - در صورتی که مشترکین تلفن ثابت و یا تلفن همراه سایر اپراتورها (غیر رایتل) ، قصد شکایت از یکی از شماره های متعلق به رایتل، تحت عنوان مزاحمت تلفنی را داشته باشند، باید موضوع را از طریق اپراتور مربوط به خود پیگیری نمایند. بدیهی است در این صورت، موضوع از طریق همکاری اپراتور مذکور و شرکت رایتل پیگیری خواهد شد.
-
شکایت از مزاحمت تلفنی و پیامکهای کلاهبرداری ايرانسل
کلیه مشترکین شرکت ایرانسل میتوانند جهت طرح شکایت مزاحمت تلفنی و یا شکایت از پیامکهای کلاهبرداری از روشهای زیر اقدام نمایند:
۱. در صورتی که سیمکارت مشترک و سیمکارتی که از طریق آن ایجاد مزاحمت شده و یا پیامک کلاهبرداری ارسال شده است هر دو متعلق به ایرانسل باشند، مشترک میتواند حسب مورد پس از تکمیل اصل فرم مربوط به مزاحمت تلفنی و یا فرم مربوط به پیامک کلاهبرداری که امضاء و اثر انگشت خود را بر آن ثبت نموده است، به یکی از نمایندگان حقوقی این شرکت در سراسر کشور مراجعه نماید.
۲. در صورتی که سیمکارت مشترک متعلق به ایرانسل باشد اما شمارهای که از طریق آن ایجاد مزاحمت شده و یا پیامک کلاهبردای ارسال شده است اعم از (شماره تلفن همراه و یا تلفن ثابت) متعلق به اپراتوری دیگر باشد، مانند مورد اول، ضرورت دارد تا مشترک پس از تکمیل اصل فرم مربوط که امضاء و اثر انگشت خود را بر آن ثبت نموده است، به یکی از نمایندگان حقوقی این شرکت در سراسر کشور مراجعه نماید.
توجه : در صورتی که مشترک تلفن ثابت و یا تلفن همراه اپراتوری به غیر از ایرانسل قصد شکایت از یکی از شمارههای متعلق به ایرانسل تحت عنوان مزاحمت تلفنی را داشته باشد، ضرورت دارد موضوع را از طریق دفاتر حقوقی اپراتور مربوط به خود پیگیری نماید. در این صورت موضوع از طریق همکاری دفتر حقوقی اپراتور مذکور و شرکت ایرانسل پیگیری خواهد شد.
برای دریافت فرم شکایت مزاحمت تلفنی اینجا، و برای دریافت فرم شکایت از پیامکهای کلاهبرداری اینجا، کلیک کنید.
فهرست نمایندگان حقوقی ایرانسل نیز جهت اطلاع شما مشترکین عزیز،اینجا ارائه شده است
نحوه پیگیری مزاحمت تلفنی همراه اول :